• test

    Swara Keahlian 10 Taun

  • Integritas, Reliability lan Kapercayan

  • Professional Field & Service Repair

welcome to us

WE kurban produk QUALITY BEST

Shijiazhuang Minerals Equipment Co., Ltd. punika Supplier Slurry Pump profesional ing China. We sing melu Manufaktur lan prodhuksi saka tugas abot lan Pumps tugas slurry abot lan spare parts.

Kang diprodhuksi ing standar sing paling, Pumps kita bisa njamin urip maneh, kinerja luwih, operasi luwih gampang lan pangopènan. Padha sing digunakake digunakake ing pertambangan, Processing Mineral, pembuangan tailings, dredging, construction, metalurgi, tetanduran daya, perawatan banyu limbah, uga kimia lan Petroleum industri.

produk panas

SH- Metal Lined Pumps

SH- Metal Lined Pumps

The heavy duty SH pump range is designed to perform continuous pumping of highly abrasive/dense slurries in processes from hydrocyclone feed to regrind, flotation and tailings in minerals processing plants as well as other industrial applications.

Sinau
luwih +
  • 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 6- (2)
Pumps SHR- Karet Lined

Pumps SHR- Karet Lined

SHR sawetara pump dirancang kanggo nindakake pumping dadi saka Highly corrosive / slurries gedhé ing pangolahan saka feed hydrocyclone kanggo regrind, flotation lan tailings ing tetanduran mineral Processing uga aplikasi industri.

Sinau
luwih +
  • 2
  • 3
  • 7
  • 1
  • 6- (2)
Pumps Gravel Sand SG-

Pumps Gravel Sand SG-

seri SG sing SME heavy tugas Dredge lan kerikil Pumps, kang dirancang kanggo nyedhiyani pumping suwine slurries Highly abrasive ngemot partikel gedhe ing maintained dhuwur efisiensi karo biaya pangopènan lan kepemilikan kurang.

Sinau
luwih +
  • 2
  • 3
  • 7
  • 1
  • 6- (2)