• тест

  Над 10 години искуство

 • Интегритет, сигурност и кредибилитет

 • Професионално поле и поправки сервис

добредојдени да ни

Ние нудиме најдобар квалитет на производите

Shijiazhuang Минерали Опрема копродукции, Ltd е професионална кашеста маса пумпа снабдувач во Кина. Ние сме ангажирани во производство и производство на тешки и тешка должност кашеста маса пумпи и резервни делови.

Се произведени според највисоките стандарди, нашите пумпи може да гарантира подолг живот, повисоки перформанси, полесно работење и одржување. Тие се широко се користи во рударството, на минерални суровини, за отстранување на остатоци од Руда, корито, градежништвото, металургијата, електрични централи, третман на отпадни води, како и хемиски и нафтени индустрија.

топла производи

SH- Metal Lined Pumps

SH- Metal Lined Pumps

The heavy duty SH pump range is designed to perform continuous pumping of highly abrasive/dense slurries in processes from hydrocyclone feed to regrind, flotation and tailings in minerals processing plants as well as other industrial applications.

ДОЗНАЈ
ПОВЕЌЕ +
 • 7
 • 1
 • 2
 • 3
 • 6- (2)
SHR- гумирани пумпи

SHR- гумирани пумпи

спектар SHR пумпа е дизајниран за вршење на континуиран транспорт на високо корозивни / густа каши во процесите од hydrocyclone feed за regrind, флотација остатоци од Руда и во преработката на минерали растенија, како и други индустриски апликации.

ДОЗНАЈ
ПОВЕЌЕ +
 • 2
 • 3
 • 7
 • 1
 • 6- (2)
SG- песок чакал Пумпи

SG- песок чакал Пумпи

SG серија се мали и средни претпријатија тешки багер и чакал пумпи, кои се дизајнирани за да се обезбеди континуиран транспорт на високо абразивни каши содржи големи честички на висока ефикасност одржува со ниски одржување и сопственост на трошоците.

ДОЗНАЈ
ПОВЕЌЕ +
 • 2
 • 3
 • 7
 • 1
 • 6- (2)
 • About Slurry Pumps

  Pump knowledge — Slurry pump concept and applications 1.Concept of pump: all machines that are used to lift liquid, transport liquid, and increase the pressure of liquid can be called “PUMP” 2. Slurry pump: the pump that transports mixture of water and solids particles which contains dross...

 • Shipment of 16 Units of 6/4D-AH

  At CNSME, we manufacure many pumps and parts that are 100% interchangeable with Warman OEM Slurry pumps.  We have sufficient spare parts in stock for quick replacement. The 16 units of 6/4D-AH metal lined slurry pumps for heavy duty applications are shipped to our old customer from Europe.