• provë

  Mbi 10 vjet Ekspertizës

 • Integriteti, Besueshmëria dhe Besueshmëria

 • Field profesional dhe Shërbimi Repair

mirëpritur të na

Ne ofrojmë produkte të cilësisë më të mirë

Shijiazhuang Minerale Equipment Co, Ltd profesional është një furnizues Slurry Pompë në Kinë. Ne jemi të angazhuar në prodhim dhe prodhimin e detyrë të rëndë dhe të rënda pompave detyrë slurry dhe pjesë këmbimi.

Duke u prodhuar në standardet më të larta, pompa tona mund të garantojë jetë më të gjatë, performancë më të lartë, operacion më të lehtë dhe të mirëmbajtjes. Ata janë përdorur gjerësisht në miniera, përpunimit të mineraleve, mbetje dispozicion, pastrimi, ndërtim, metalurgji, termocentralet, trajtimin e ujërave të zeza, si dhe industri kimike dhe të naftës.

produktet e nxehtë

SH- Metal Lined Pumps

SH- Metal Lined Pumps

The heavy duty SH pump range is designed to perform continuous pumping of highly abrasive/dense slurries in processes from hydrocyclone feed to regrind, flotation and tailings in minerals processing plants as well as other industrial applications.

MËSO
MË SHUMË +
 • 7
 • 1
 • 2
 • 3
 • 6- (2)
Pompat SHR- gome rreshtuan

Pompat SHR- gome rreshtuan

SHR varg pompë është projektuar për të kryer pompimit të vazhdueshme të lartë gërryese / slurries dendura në proceset nga ushqim ciklon të regrind, notim dhe mbeturinat në impiantet e përpunimit minerale, si dhe aplikacionet e tjera industriale.

MËSO
MË SHUMË +
 • 2
 • 3
 • 7
 • 1
 • 6- (2)
SG- Sand Pumps Gravel

SG- Sand Pumps Gravel

seri SG janë NVM rënda Kap me rrjetë fundore detyrë dhe zhavorrit pompat, të cilat janë projektuar për të siguruar pompimit vazhdueshëm të slurries shumë gërryes që përmbajnë grimca të mëdha në efficiencies mirëmbahen lartë me mirëmbajtjen dhe pronësisë kosto të ulët.

MËSO
MË SHUMË +
 • 2
 • 3
 • 7
 • 1
 • 6- (2)
 • About Slurry Pumps

  Pump knowledge — Slurry pump concept and applications 1.Concept of pump: all machines that are used to lift liquid, transport liquid, and increase the pressure of liquid can be called “PUMP” 2. Slurry pump: the pump that transports mixture of water and solids particles which contains dross...

 • Shipment of 16 Units of 6/4D-AH

  At CNSME, we manufacure many pumps and parts that are 100% interchangeable with Warman OEM Slurry pumps.  We have sufficient spare parts in stock for quick replacement. The 16 units of 6/4D-AH metal lined slurry pumps for heavy duty applications are shipped to our old customer from Europe.