• nguji

    Leuwih kaahlian 10 Taun

  • Integritas, Reliability jeung kredibilitas

  • Profésional Lapang & Service ngalereskeun

ngabagéakeun ka kami

Urang nawarkeun produk kualitas pangalusna

Shijiazhuang Mineral Equipment Co., Ltd. mangrupakeun supplier slurry Kongrés profésional di Cina. Simkuring keur aya di manufaktur jeung ngahasilkeun sahiji tugas beurat jeung numput tugas slurry parna sarta suku cadang.

Keur dijieun dina standar pangluhurna, nu numput urang bisa ngajamin hirup deui, kinerja luhur, operasi gampang jeung perawatan. Éta nu loba dipaké dina widang pertambangan, pamrosésan mineral, pembuangan hampas, pangerukan, konstruksi, metallurgy, pembangkit listrik, treatment cai kokotor, kitu ogé kimia sareng petroleum industri.

produk panas

SH- Metal Lined Pumps

SH- Metal Lined Pumps

The heavy duty SH pump range is designed to perform continuous pumping of highly abrasive/dense slurries in processes from hydrocyclone feed to regrind, flotation and tailings in minerals processing plants as well as other industrial applications.

Diajar
MORE +
  • 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 6- (2)
Ngompa SHR- karét dijejeran

Ngompa SHR- karét dijejeran

SHR rentang pompa dirancang pikeun nedunan ngompa sinambung kacida corrosive / slurries padet dina prosés tina feed hydrocyclone mun regrind, flotation jeung hampas tutuwuhan mineral processing ogé aplikasi industri lianna.

Diajar
MORE +
  • 2
  • 3
  • 7
  • 1
  • 6- (2)
Ngompa gravel Keusik SG-

Ngompa gravel Keusik SG-

runtuyan SG anu UKM beurat tugas dredge na gravel numput, nu dirancang pikeun nyadiakeun ngompa sinambung slurries kacida abrasive ngandung partikel badag dina ngurusan tinggi efficiencies kalawan waragad perawatan sarta kapamilikan low.

Diajar
MORE +
  • 2
  • 3
  • 7
  • 1
  • 6- (2)